Munkaadó ESA

Kiemelt figyelmet fordítunk a munkahelyi és a vállalati környezetre melyet alkalmazottainkkal közösen alakítottunk ki. Az alkalmazottak és a munkaadó partnernak tekintik egymást, és együttesen képesek csak dolgozni.

Folyamatos tréningekkel biztosítjuk munkavállalóink feljődését annak érdekében, hogy fejlesszük tudásukat az adott területen. Az Európai Szociális Alappal együttműködve veszünk részt képzési projektekben. A projekt neve Esély az ESA-nak II. A terveket elfogadták, és a támogatást megnyertük, mely által folyamatosan szervezünk kurzusokat idegen nyelven az értékesítői, vezetői és több más tevékenység fejlesztése érdekében.

Értékeink:

  • Beszélj nyíltan és tartsd be igéreteid
  • Hozz új ötleteket, fejlessz.A kutatás során a hibák előfordulnak
  • Működj együtt kollégáiddal
  • A munkahelyed a te a névjegykártyád
  • A vállalatod képviseled minden cselekedeteddel. Az ESA te vagy!

Az ESA folyamatos fejlődést és stabil környezetet kínál alkalmazottainak. Lentebb pár példát szeretnénk bemutatni.

Jaroslav Plachy üzletkötőként csatlakozott hozzánk 1998-ban. 2006-ban key account manager, 2009 óta csoportvezető, 2010-óta kereskedelmi igazgatóként tevékenykedik.

Tippek:

Mindig emlékezz az alapokra: A teljesítményt 3 dolog befolyásolja: eltökétség, tudás, munkakörülmények. Az eltökéltség a legfontosabb. Ha valamint csinálni szeretnél, de nem tudod hogyan, meg kell tanulnod. Ha csinálni akarsz valamit, de nincsenek meg a feltételek, küzdj meg érte. Ha megvan a tudás és hozzá a feltételek is, de hiányzik az eltökéltség, problémáid lesznek.

Ezúton kívánjuk az összes jelentkezőnek, hogy legyen meg az eltökéltsége ahhoz, hogy elérjen valamit. Problémák esetén maradjon talpon, és mindig keresse a megoldásokat és együttműködést.