Rólunk

KÜLDETÉSÜNK

Eddigi növekedésünk és kiváló hírnevünk a hatékonyan és professzionálisan végrehajtott logisztikai szolgáltatásokon alapszik. Ezek együttesen egy rendkívül magas hozzáadott értéket hoznak létre mely igazi motivációt és folyamatos fejlődést jelent kollégáink számára, folyamatosan biztosítja az erőforrásokat a folyamatok és technológiák innovációjához és fejleszetéséhez melyek lehetővé teszik, hogy hosszútávú kapcsolatokat építsünk ki ügyfeleinkkel és teljes mértékben megfeleljünk elvárásaiknak.
 

ÉRTÉKEINK

Professzinális, megbízható logisztikai szolgáltatást nyújtunk vevőink maximális elégedettsége érdekében. Átvállaljuk a teljes logisztikai folyamat irányítását és minden tevékenységünk a környezetvédelem maximális szemelőtt tartása mellett történik.


DOLGOZÓINK

Filozófiánk: Dolgozóink egy egységes csapatként dolgoznak. Tisztában vannak azzal, hogy mindannyian felelőséggel tartoznak egymásért. Csapatként, közösen felelőlessek a hatékonyságért és minőségért és büszkék az elvégzett munkájukra.

  • Folyamatosan képezzük csapatunkat, azzal céllal, hogy mindig naprakészen a legfrisebb információkkal áljanak vevőink rendelkezésére.
  • Alkalmazottaink mindig a legmagasabb szintű kiszolgálásban részesítik ügyfeleinket.
  • Legfontosabb a célunk, hogy cégünk érdekeit és kollégáink értékeit összehangoljuk, hogy növeljük elégedettségüket, motivásiójukat melyek segítségével ügyfeleink elégedettsége is növekszik.
  • Meg kell határoznunk a feladatokat, felelőségi köröket a folyamatos növekedés érdekében.

Szabály: Felelősségteljes és motivált csapatunk egy magas szintű, és magas hozzaadott értékű szolgáltatást nyújt melyet vevőink rendelkezésére bocsájt.