Cégprofil

Az ESA a térség egyik vezető logisztikai szolgáltatója mely 4 közép-európai országban(CZ, SK, PL, HU) rendelkezik kirendeltséggel, több mint 1000 alkalmazottal. 2007-ben Japán egyik vezető szállítmányozó és logisztikai vállalata, mely világszerte nyújt 3PL logisztikai megoldásokat partnereinek, megvásorlta az ESA többségi tulajdonát.

Az Esa fő profilja a komplex logisztikai megoldások nyújtása, kiemelt figyelmet fordítva a környezetvédelemre. 2010 elindítottuk a „Green 3PL Solutions” név alatt bemutatott termékünket mely összeköti a logisztikát és környezettudatosságot. Mindemelett személyre szabott megoldásokat kínálunk. Fő tevékenységeink: szállítmányozás, raktározás, disztribúció, outsourcing, FMCG nagykereskedelem, csomagolás, és egyéb értéknövelő tevékenységek.

Megrendelőink számára teljeskörű logisztikai és informatikai megoldásokat kínálunk. Megrendelőinkkel együttműködve, igényeiket figyelembe véve találjuk meg a legjobb a megoldást a hosszútávú együttműködés érdekében. Mottónk:”Együtt találjuk meg a legjobb megoldást.”

Előnyök:

  • Hatékony és magas szintű logisztikai megoldások
  • Személyre szabott megoldások, Mottónk: ”Az ügyfél érdekében cselekszünk”
  • Megoldások a világ minden táján
  • Környezettudatosság
  • Folyamatos fejlesztések a magasszintű szolgáltatás érdekében