Hitachi csoport

Filozófia                                                                                                                                                          

A Hitachi alapfilozófiája a harmónia, őszinteség, és úttörő szellemen alapul mely megalapozta azt, hogy minden alkalmazott büszke tagja legyen a Hitachi családnak, és ezáltal hozzájáruljon a társadalom fejlődéséhez elsőrangú, és egyedi technológiák és termékek kifejlesztésével. Tudatában annak, hogy egy üzleti vállalkozás maga is része a társadalomnak, annak virágzása érdekében a Hitachi eltökélten törekszik arra, hogy egyik felelősségteljes tagjaként minden üzleti tevékenységét nyitottan, sportszerűen végezze, előtérbe helyezve a környezettel való harmóniát, es hatékonyan részt vegyen minden olyan akcióban, mely a társadalmi fejlődést szolgálja.

Jövőképünk

Hozzájárulunk az alapvető, egész világot érintő problémák megoldásához, és törekszünk egy jobb, sikeresebb társadalom kialakítására a Hitachi alapfilozófiájának megfelelően.
 

Társadalmi felelősség vállálás

1. Társadalmi felelősség
  A Hitachti csoport összes vezetője és alkalmazottja tudja, hogy a társadalmi felelősség vállalás szerves része vállalat filozófiájának, ezért elközelezte magát ezen alapelvek mellett a társadalom fenntartható fejlődése érdekében.
   
2. Az üzleti tevékenységünk hozzájárulása a társadalomhoz
  A Hitachi csoport hozzájárul egy virágzó és vibráló társadalom felépítéséhez, magas minőségű termékek és szolgáltatások létrehozásával, melyeket a legmagasebb szintű kutatás-fejlesztéssel alakít ki.
   
3. Átláthatóság
  A Hitachi csoport nyilvánosságra hoz minden információt, és ezáltal átláthatóvá teszi a vállalat működését annak érdekében, hogy fenntartsa és folyamatosan javítsa a jó kapcsolatot a tulajdonosok és a vállalat között.
   
4. Emberi jogok
  A Hitachi csoport elkövet mindent üzleti tevékenysége során, hogy követve a vállalat alapfilozófiájában megfogalmazott sportszerűséget és őszinteséget, az emberi jogok maximális tiszteletét, biztosítsa ezeket a világ minden táján.
   
5. Környezetvédelem
  A Hitachi csoport minden körülmények között az üzleti tevékenység a természetes környezetre gyakorolt hatásának minimalizására törekszik.
   
6. Társadalmi szerepvállalás
  A Hitachi csoport támogat minden olyan tevékenységet a társaságon belül, mely hozzájárul a társadalom fejlődéséhez.
   
7. Munkakörnyezet
  A Hitachi csoport mindent megtesz annak érdekében, hogy dolgozói motiváltan, kényelmesen végezhessék munkájukat, és támogassa őket az önmegvalósításban munkájuk során
   
8. Üzleti kapcsolatok
  A Hitachi csoport mindent megtesz azért, hogy felhívja a figyelmet a sportszerű üzleti tevékenységre.
   

Mint jelent az “Inspire the Next”?

"A társadalom változik. A Hitachi alakítja.”

Célunk az, hogy jobb életeket és társadalmat hozzunk létre azáltal, hogy egyre jobb termékeket, rendszereket állítunk elő a legkorszerűbb technológiák felhasználásával.

Célunk, hogy felmérjük a társadolom és megrendelőink valódi szükségleteit, és elérjük céljainkat igényeik kielégítése érdekében. Új technológiákat hozzunk létre anélkül, hogy ragaszkodnák a régi elgondolásokhoz. Folyamatosan keressük az új lehetőségeket. A vállalat célja, hogy egyensúlyban tartsa a környezet egészségét és a gazdasági növekedést.

Igazi értéket építünk, melynek köszönhetően megrendelőink és a társadalom bíznak a cégben. Széles körben kínálunk magas színvonalú termékeket, minden tudásunkat és tapasztalatunkat felhasználjuk, hogy kielégítsünk minden igényt.

A Hitachi katalizátora szeretne lenni a változó társadalomnak. A Hitachi a társadalommal változik.

"Inspiráció"

Az inspiráció szó a latin spirae szóból származik, jelentése lélegzet. Ezen kívül jelenti még azt, hogy felemelkedés.

"Következő"

A kifejezés szándékosan nincs befejezve, lehetőséget biztosít a következő szavak hozzákapcsolásához: éra, társadalom, ötlet, termék, rendszer. Magában az inspiráció forrását jelentheti.

További információ:

www.hitachi.eu/