Környezettudatos 3PL

 

A logisztika, mint minden más iparág folyamatosan fejlődik, hogy kiszolgálja a megrendelők igényeit. Az ESA az egyik vezető szolgáltatóként folyamatosan fejleszti szolgáltatásainak körét az állandóan növekvő és változó piaci igényeknek megfelelően

Green 3PL az ESA egyik új terméke. A termék célja, hogy teljeskörűen, megbízhatóan kiszolgálja a megrendelő igényeit maximális figyelmet fordítva a környezetvédelemre.

Green 3PL a 3PL logisztikára épül. Ez egy kifinomult logisztikai rendszer mely a bizalmon, együttműködésen és a partnerral való kapcsolaton alapul. A következő elemekből épül fel:

 

  • A teljes anyagáramlés feltérképezése
  • Az informatikai rendszer és az anyagáramlás megfelelő összehangolása, az anyagok online nyomon követhetősége
  • Az integrált vevő-fogyasztó kapcsolat optimalizálása a nyújtott szolgáltatások által.
  • Az egy szolgáltatóval való kapcsolat a megrendelések növekedését eredményezi

 

A Green 3PL a logisztikai tartalmán kívül egy másik aspektussal is rendelkezik: A Green szó a környezet tudatosságra utal. Az ESA rendelkezik az ISO 14001 tanúsítvánnyal, továbba létrehozta saját környezetvédelmi rendszerét, mely által garantálni tudja, hogy minden olyan tevékenység, ami a Green 3PL-hez körhető, mindig az megszabott elvek alapján történik.

A Green 3PL egy alapvető előnyt jelent a megrendelőnek: Teljes erejével a kulcsfontosságú termelésre és értékesítésre fókuszálhat, míg az ESA megoldja a logisztikát felhasználva a legújabb technológiákat. Ezenfelül minden ügyfelünk tudja, hogy a környezet védelme az ESA egyik fő prioritása.