FMCG nagykereskedelem

Ezen szolgáltatásunk a gyorsan mozgó fogyasztói termékek nagykereskedelmére fókuszál. Saját értékesítő csapatunk segíti megrendelőinket termékük hatékonyabb értékesítésében. Kapcsolatban állunk Szlovákia szerte minden nagy és kisebb áruházlánccal, és szinte az országok minden helyiségében több üzletet szolgálunk ki rendszeresen. Ezen szolgáltatásunk kizárólag Szlovákiában és Csehországban elérhető.

Az FMCG nagykereskedelem története
2002-ben a Procter and Gamble úgy döntött, hogy az addigi több disztribútor helyett egynek ad megbízást termékei értékesítésére. A kiváló kapcsolat és az ESA tulajdonosai által mutatott komoly hozzáállásának köszönhetően P&G mellettünk döntött, és megbízott minket disztribúciós hálózatának kialakításával Csehországban, majd később Szlovákiában. Képviselőink rendszeresen látogatják partnereinket, felveszik azok megrendelését, amit 72 órán belül eljuttatunk számukra.

Az FMCG nagykereskedelem fejlődése
Egyre több és több gyártó, nemcsak a háztartási szereket és egyéb kozmetikumokat előállító kereste meg és csatlakozott az ESA rendszeréhez. A termékek növekvő köre egyre versenyképesebbé tette nagykereskedelmi részlegünket

Előnyök:
A sok év tapasztalattal és kiváló kapcsolatokkal rendelkező értékesítő csapatunk professzionális támogatást nyújt megrendelőink számára. A minimum megrendelési érték 50EUR mely lehetővé teszi, hogy nagyszámú fogyasztóhoz eljuttassuk megrendelőink termékeit. A rendelések jelentős része 48 órán belül a boltokban van. Az ESA rendelkezik elegendő kapacitással, hogy folyamatosan növelni tudja az értékesítés mennyiségét.

Kontakt

Anton Jasenovec
Tel.: +361 781 87 61
Telefon komórkowy: +36 70 944 8514
Email: jasenovec.anton@esa-logistics.eu


Kapcsolatfelvétel

Keresztnév:

Vezetéknév*:

Email*:

Telefonszám:

Üzenet*:

* Kötelezően kitöltendő mezők.