Raktározás

Raktározási szolgáltatásunk kínálatunk egyik legfontosabb eleme. Raktáraink a legkorszerűbb technikával felszereltek, és a legszigorúbb szabályoknak is megfelelnek. Raktáraink főutak, kulcsfontosságú kikötők mentén helyezkednek el mind Kelet-, mind Nyugat-Európa szerte, illetve Európán kívül is, köszönhetően a Hitachi Transporttal kötött megállapodásnak. Minden típusú és hőmérsékleti előírásokkal rendelkező árut tudunk raktározni, ezen felül vám-és áfa raktározási tevékenységet, és minden raktározással kapcsolatos egyéb tevékenységet fel tudunk kínálni ügyfeleink számára.

Előnyök:
A legkorszerűbb informatikai rendszereket használva az átvétel, ellenőrzés, raktározás, anyagmozgatás folyamatos ellenőrzésére, illetve az ezekhez kapcsolódó jelentések készítésére is lehetőség van. Mindig a megrendelő igényeinek megfelelően alakítjuk ki raktározási módszerünket. A fejlett technika és kiváló szakemberek lehetővé teszik számunkra, hogy teljes körű szolgáltatást biztosítsunk megrendelőink számára.

Európai raktáraink:
Összesen 110000 m2 raktár kapacitással rendelkezünk Csehország, Szlovákia, Hollandia, Nagy-Brittania, Spanyolország, Franciaország és Olaszország területén. A Hitachi Transport Systemmel közösen képesek vagyunk megtalálni vevőink számára a legjobb megoldásokat, és igényeiknek megfelelően tudjuk kialakítani ezeket.

Kontakt

Anton Jasenovec
Tel.: +361 781 87 61
Telefon komórkowy: +36 70 944 8514
Email: jasenovec.anton@esa-logistics.eu


Kapcsolatfelvétel

Keresztnév:

Vezetéknév*:

Email*:

Telefonszám:

Üzenet*:

* Kötelezően kitöltendő mezők.