Szállítási szolgáltatások

Az egyik alapszolgáltatás, amit cégünk kínál megrendelői számára. Logisztikai szolgáltatásokat kínálunk világ, európai és helyi viszonylatban. Portfoliónk tartalmaz közúti, vasúti, légi, tengeri és intermodális szolgáltatásokat, export, import terén egyaránt. A ránk bízott feladatokat saját eszközökkel vagy megbízható partnerek segítségével végezzük. Hagyományos és expressz, illetve speciális szállításban tudunk megrendelőink számára megoldásokat kínálni.

Előnyök:
Minden megoldást a megrendelőink igényeinek maximális figyelembe vételével alakítunk ki figyelmet fordítva a költséghatékonyságra és az árumozgatás hatékonyságára. Személyre szabott megoldásokat kínálunk, melyben, tapasztalt kollégáink segítenek megtalálni a megrendelő számára a legoptimálisabb terméket.

Az egész világra kiterjedő megoldások:
Eljuttatjuk áruját a világ bármelyik pontjáról az ön kívánsága szerint. Optimális és hatékony szállítási módozatokat kínálunk. A saját, illetve alvállalkozóink által rendelkezésünkre bocsátott eszközökkel, valamint a Hitachi Transport System által biztosított világhálózattal állunk az ön rendelkezésére.
A Hitachi Transport szállítási szolgáltatásai

Kontakt

Anton Jasenovec
Tel.: +361 781 87 61
Telefon komórkowy: +36 70 944 8514
Email: jasenovec.anton@esa-logistics.eu


Kapcsolatfelvétel

Keresztnév:

Vezetéknév*:

Email*:

Telefonszám:

Üzenet*:

* Kötelezően kitöltendő mezők.